В Черкаській області ожеледиці вдалося запобігти

В Черкаській області ожеледиці вдалося запобігти

За вихідні на дороги області висипали більше тисячі тонн протиожеледної суміші. На дорогах Черкащини в період різкого погіршення погодних умов працює кілька десятків дорожньої техніки. Вони висипали на дороги 1100 тонн піщано-сольової суміші. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Служби автомобільних доріг в Черкаській області.

Найбільше комбінованих дорожніх машин в суботу та неділю працювали в Золотоніському, Уманському, Жашківському районах та на дорозі Київ-Одеса. Найбільш активно, протидіяти ожеледиці довелося в 13-ти районах.
Випробовуванням для дорожників стала ніч з 7 на 8 грудня. Відтоді регіон почло засипати снігом, спостерігалися пориви вітру, хуртовини.
– ДП «Черкаський облавтодор» спрацював оперативно, – зазначив перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Черкаській області Сергій Майданюк. – До роботи в екстремальних погодах умовах дорожники готові. Зокрема, для боротьби з ожеледицею заготовлено майже 42 тонни піску та 4,9 тонни солі. Рівень підготовки до зими складає 84%.

Особливу увагу дорожники приділили ділянці дороги Н-16 «Золотоноша–Черкаси–Сміла–Умань» від 12 до 25 км (дамбі), де вчасно відповідно до вимог зимового утримання доріг обробили протиожеледними матеріалами проїзну частину.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x