На реконструкцію Нижнього парку заповідника в Каневі витратять понад 11 млн гривень

На реконструкцію Нижнього парку заповідника в Каневі витратять понад 11 млн гривень

Департамент капітального будівництва Черкаської облдержадміністрації 5 грудня за результатами тендеру уклав угоду з ПП «Сфера-Пласт» на реконструкцію (друга черга) Нижнього парку Шевченківського національного заповідника в м. Каневі. Вартість угоди становить 11,31 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи заплановані на грудень 2013 року коштом державного бюджету.
Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2013 № 770 субвенція в сумі 12 млн грн. спрямовується на виконання проектно-кошторисних робіт та робіт з реконструкції Нижнього парку Шевченківського національного заповідника. На цій підставі внесено зміни до черкаського обласного бюджету. Дивним виглядає те, кому довірили проведення цих робіт. Як повідомляє kaniv.net, враховуючи важливість проведення заходів із відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка і тривалість процедури відкритих торгів (близько трьох місяців), замовник прийняв рішення провести закупівлю в одного учасника.
ПП «Сфера Пласт» вже виконувало роботи по І черзі Реконструкції Нижнього парку Шевченківського національного заповідника, а також, за даними замовника, має ліцензії й відповідну матеріальну технічну базу.
Перша черга реконструкції Нижнього парку Шевченківського національного заповідника коштувала 2,67 млн грн. Договір з ПП «Сфера Пласт» також було укладено без проведення конкурсу.
Засновником ПП «Сфера Пласт» є черкасець Євген Ситнік, директором – Олена Ястребова. Статутний фонд підприємства складає 100 грн. За даними «Вісника державних закупівель», компанія почала вигравати тендери наприкінці 2011 р. і за цей час отримала замовлень на 78,14 млн грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x