Випічку з тарганами продають у черкаському супермаркеті

Випічку з тарганами продають у черкаському супермаркеті

Черкащанам за гроші пропонують помітингувати у столиці. Правда, не на Євромайдані, а на протилежному боці – під прапорами «Партії регіонів». Платять за день участі у провладному протесті по 200 гривень, ще й дають обід і забезпечують нічлігом. Це з’ясувало видання «Прочерк». Активно припрошують черкащан до такого заробітку в соціальних мережах. Про це вони самі там пишуть. Про що ще активно перемовляються онлайн, – у нашому вівторковому циклі.

«3»
Неприємний сюрприз до покупки – ця тема відкриває наш рейтинг. Ось таку випічку з тарганами містяни сфотографували в супермаркеті «Сільпо», що в «Будинку торгівлі». Дописувачі групи «Типові Черкаси», що у «Вконтакті», додали ще кілька подібних фото, зроблених там же. Обурення онлайн умить перейшло в реал. Містяни зателефонували на гарячу лінію супермаркету. Там запевнили: все перевірили й поставили пастки для тарганів. Такі ж перевірки обіцяють проводити щотижня.
«2»
Далі серед топ-тем – заробітки на протесах. Містяни у групі «Типові Черкаси» пишуть: їм активно пропонують поїхати до столиці на антимайдан. Кому за мітингування під прапорами «Партії регіонів» пропонують по 200 гривень за день, а кому й на півсотні більше. Інтернет-користувачів такі пропозиції здебільшого обурюють. Мовляв, коли у країні таке коїться, це просто вершина цинізму.
«1»
Почесне золото – в мармурового Леніна. Того, що повалили у столиці. Ця новина зібрала понад півтисячі коментарів черкасців. Дехто пише, що така акція – це дикунство та вандалізм. Інші заперечують: мовляв, в Україні мають стояти пам’ятники її героям, а не вождям-тиранам. І зараз саме час покласти край пережиткам комунізму. Містяни заодно пригадали, як Черкаси п’ять років тому позбулися свого гранітного вождя.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x