Черкаський кікбоксер став чемпіоном світу

Черкаський кікбоксер став чемпіоном світу

Відомий у Черкасах спортсмен та тренер Ігор Приходько виборов золото чемпіонату світу з кікбоксінгу. Змагання проходили у місті Анталія (Туреччина). За звання кращого Ігор Приходько боровся у ваговій категорії до 81 кг. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Суперниками нашого земляка стали найсильніші спортсмени з різних куточків світу. Аби здобути почесне звання чемпіона, Ігор Приходько провів чотири поєдинки з бійцями з Казахстану, Росії, Боснії та Киргизстану. Незважаючи на запеклу конкуренцію, Ігор Приходько здобув перемогу та виборов звання чемпіона світу з кікбоксингу.

Черкаський кікбоксер став чемпіоном світу

Підготували Ігоря – заслужені тренери України Дмитро Ткаченко і Василь Патрус. З цією нагородою Ігор зібрав всі можливі перемоги в аматорському кікбоксингу.

\”Срібло\” у ваговій категорії +91 кг виборов ще один черкащанин Іван Ткаченко, який у фіналі поступився лише хорвату. Тренер Івана – заслужений тренер України Юрій Зубов.

Здобутки черкащан допомогли і загальнокомандному місцю збірної України на чемпіонаті світу. Наша команда посіла 5-те місце.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x