Співробітник СБУ привіз у Черкаси срібло Чемпіонату світу

Співробітник СБУ привіз у Черкаси срібло Чемпіонату світу

В листопаді в Баку (Азербайджан) проходив Чемпіонат світу з кіокушинкай карате-до серед чоловіків та жінок у розділі «куміте». Неодноразовий призер чемпіонатів України, чемпіонатів Європи та Євразії Володимир Блуд представляв Україну на змаганнях з контактного виду карате. Він став другим у цьому змаганні.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-групі УСБ України в Черкаській обл.

Провівши п’ять поєдинків зі спортсменами Пакистану, Грузії, Азербайджану, Ірану та Туреччини у ваговій категорії до 80 кг Володимир Блуд став срібним призером. Крім цього, отримав спеціальну нагороду «За волю до перемоги». Також виконав спортивний розряд «Майстра спорту міжнародного класу з карате».

На рахунку Володимира Блуда перші місця на Кубках та Чемпіонатах України (1998 -2013 рр.), він бронзовий призер Чемпіонату Євразії (2000 р. та 2003 р.), призер Чемпіонатів Європи (2009 р. та 2012 р.) та переможець відкритих Міжнародних турнірів з кіокушинкай карате-до.

Він є членом збірної команди СБУ в Черкаській області з рукопашного бою, бере участь у першості ФСТ «Динамо» серед співробітників правоохоронних органів та щорічно приносить призові місця Управлінню СБ України в Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x