Проект державного бюджету України на 2014 рік вже готовий

Проект державного бюджету України на 2014 рік вже готовий

Про це заявив перший віце-прем\’єр-міністр України Сергій Арбузов в інтерв\’ю ТСН. Крім того він прокоментував заяву комісара ЄС з розширення та Європейської політики сусідства Штефана Фюле про те, що ЄС призупиняє роботу над підготовкою до підписання документа. «Я хочу пояснити, як я це (заяву Фюле) розумію.

– По-перше, в його заяві була така інформація, що ЄС вимагає гарантій від України щодо підписання цієї угоди. Але саме створення трьох робочих груп, які ми створили на останній зустрічі, – це і є гарантія того, що ми продовжуємо роботу і готуємося до підписання … Для нас це важливо, і ми йдемо до підписання. І президент нещодавно підтвердив, що наша мета – це підписання, і ми готуємося до цього», – зазначив Арбузов. Як повідомляє УНІАН, 21 листопада уряд своїм розпорядженням призупинив роботу над Угодою про асоціацію з ЄС, що спричинило хвилю протестів в Україні, які тривають і досі.

Сьогодні, 15 грудня, комісар ЄС з розширення та Європейської політики сусідства Фюле написав у Twitter: ”Слова і дії Президента та уряду щодо Угоди про асоціацію все далі і далі розходяться. Їхні аргументи не мають нічого спільного з реаліями. Сказав віце- прем`єру Арбузову в Брюсселі і після, що подальші переговори поставлені в залежність від чіткої відданості підписання (угоди). Роботу припинено, відповіді не отримав”.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x