ЦВК: вибори відбулися у правовому полі

ЦВК: вибори відбулися у правовому полі

Голова ЦВК Михайло Охендовський та голова комітету виборців України Олександр Черненко висловили думку, що результати повторних виборів до Ради є легітимними ЦВК і КВУ вважають вибори легітимними ЦВК і КВУ вважають вибори легітимними На цей час немає підстав ставити під сумнів результати волевиявлення виборців на повторних виборах у 5 округах, пише УНІАН.

– По суті, на цей час немає підстав ставити під сумнів результати волевиявлення виборців у 5 округах. Скарг або повідомлень про суттєві порушення, які могли вплинути на підрахунок голосів виборців, хід голосування або на результати голосування до цього часу в ЦВК немає”, – заявив під час брифінгу голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський.

Він також зазначив, що підрахунок протоколів ДВК дає серйозні підстави сподіватись, що протоколи ОВК можуть надходити до Центрвиборчкому сьогодні ввечері або не пізніше, ніж завтра зранку. Охендовський нагадав, що протоколи надійдуть до ЦВК від ОВК разом з протоколами усіх дільничних виборчих комісій відповідних виборчих округів на підставі опрацювання цих документів з відповідними актами, заявами скаргами, або іншими повідомленнями суб\’єктів виборчого процесу. Голова ЦВК також нагадав, що офіційні результати повторних виборів у 5 округах мають бути встановлені до 30 грудня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x