У філармонії співали діти з усієї області

У філармонії співали діти з усієї області

Нещодавно у Черкаській обласній філармонії пройшло нагородження переможців пісенного конкурсу-фестивалю «Світе ясний, світе милий – моя Україно», що проходив під патронатом голови обласної державної адміністрації. Переможці отримали дипломи та цінні подарунки. Про це «Нова Доба» дізналася в облдержадміністрації.

Цей захід – спільний проект Черкаського обласного відділення Дитячого Фонду України та Черкаської обласної філармонії, присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка та 60-й річниці утворення Черкаської області.

У фестивалі-конкурсі, що проходив 17 листопада, взяли участь понад 100 дітей з усієї Черкащини. А 21 грудня в обласній філармонії відбулося нагородження переможців. Перші місця у трьох вікових категоріях посіли: Марія Соловей (м. Монастирище), Оксана Білоножко (смт Чорнобай), Валерія Кисла (м. Звенигородка), а також ансамбль «Гармонія»(м. Черкаси) та тріо «Смак» (смт Чорнобай). Гран-прі фестивалю-конкурсу взяв Владислав Федоряка з Черкас.

26 переможцям вручили ноутбуки, планшети, флешки, іграшки та солодощі – усі подарунки були бажаними для конкурсантів, адже кожен з них мав змогу замовити той подарунок, який хотів би отримати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x