Поблизу Жашкова затримали машину з 88 бочками спирту

Поблизу Жашкова затримали машину з 88 бочками спирту

Як повідомляють в оперативному управлінні ГУ ДФС у Черкаській області, у рамках операції «Акциз-2015» на автотрасі Київ – Одеса в районі ринку 147 км поблизу Жашкова оперативними співробітниками ДФС у Черкаській області спільно з працівниками Жашківського РВ УМВС України в Черкаській області для перевірки було зупинено вантажний автомобіль MAN білого кольору під керуванням жителя м. Умань. «Нова Доба» про це дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

За наданими водієм супровідними документами у вантажівці мали перевозитися меблі, проте під час огляду правоохоронці виявили 88 бочок ємністю по 225 л з прозорою рідиною, що має характерний запах спирту. Затриманий вантаж попередньо оцінено у 1 млн 980 тис грн.

За результатами огляду складено протокол, яким спирт невідомого походження вилучено з незаконного обігу. За цим фактом зареєстроване кримінальне провадження. Поводяться подальші слідчі дії та встановлюються особи, причетні до протиправної діяльності.
Загалом за час проведення спецоперації «Акциз – 2015» на території Черкаської області виявлено 16 порушень у сфері виробництва та обігу підакцизних товарів, припинено діяльність 2 підпільні цехи з незаконного виробництва підакцизної продукції, з незаконного обігу вилучено підакцизних виробів на суму понад 6,5 млн грн, обліковано 7 кримінальних правопорушень за ст. 204 КК України.
Звертаємо увагу громадян, що в разі виявлення фактів незаконного виготовлення чи реалізації підакцизних товарів просимо Вас повідомити про такі випадки ГУ ДФС у Черкаській області за телефоном чергової частини: (0472) 339-195.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x