Сергій Тулуб прокоментував перебіг повторних виборів на Черкащині

Сергій Тулуб прокоментував перебіг повторних виборів на Черкащині

Хід голосування під час повторних виборів народних депутатів до Верховної Ради засвідчив, що влада виконала своє завдання – створила належні умови для вільного волевиявлення людей. Усі 229 виборчих дільниць вчасно розпочали роботу, на жодній із них не зафіксовані грубі порушення громадського порядку та чинного законодавства.

Влада не втручалась у виборчий процес, який відповідав усім принципам демократичних виборів.

Люди скористались своїм правом голосу та обрали шлях розвитку своїх територій, поклавши свій вибір на того чи іншого кандидата. І ми поважаємо цей вибір.

Я вже неодноразово наголошував, що ми будемо раді будь-якому вибору черкащан, незважаючи на партійну приналежність, аби тільки їх обранець своїми справами захищав інтереси Черкащини.

Я сподіваюсь, що переможці будуть мудрі та виважені у своїх діях, адже тепер вони представлятимуть інтереси тисяч черкащан, які віддали їм свій голос. Тож закликаю діючих та новообраних народних депутатів, відкинувши передвиборчі гасла, перейти до конкретних справ. Вірю, що наша спільна конструктивна робота дасть позитивний результат для блага всієї Черкащини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x