Черкаські лучники найкращі в області

Черкаські лучники найкращі в області

Це стало зрозумілим після завершення відкритого місцевого чемпіонаті зі стрільби з луку в приміщені, приуроченого до 70-річчя визволення Черкас від німецько-фашистських загарбників. За першість протягом трьох днів більше 60 лучників області. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

За першість змагалися лучники трьох шкіл області: Черкаської КДЮСШ № 2, Золотоніської та Христинівської спортивних шкіл. Свою вправність з луком показували як спортсмени початківці, так і майстри спорту України. Серед останніх – і бронзова призерка України Юлія Щепак.

Найкращий результат у двох категоріях командної першості, (1999 р.н. і старші) та 2000 рік і молодші, показали лучники з Черкас. У категорії «новачки» золото здобув черкасець Радом Шафаров. У категорії «кадети» серед хлопців 2000 р.н перше місце у черкасця Геннадія Бондара, серед дівчат у Тетяни Філіпової із Золотоноші. У категорії кадети 1997-1999 р.н першість здобув лучник із Христинівки – Степан Лазаренко. А Юлія Щепак здобула золото у категорії «найстарші». Наступні змагання, де показуватимуть свою вправність черкаські лучники, буде Чемпіонат України, який відбудеться наприкінці січня у Сумах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x