Житель Вергунів збив «шісткою» односельчанина і втік

Житель Вергунів збив «шісткою» односельчанина і втік

5 годин знадобилося правоохоронцям для того, щоб знайти 46-річного жителя Вергунів, який власним автомобілем «ВАЗ-2106» скоїв наїзд на 27-річного односельця, який від отриманих травм помер на місці пригоди, і зник з місця ДТП. Про це «Нова Доба» дізналася в Державній автомобільній інспекції Черкаської області.

Вулиця Леніна, де скоєно наїзд, без інтенсивного руху, тож наїзд міг скоїти хтось з місцевих жителів, або ж той, хто приїздив сюди до знайомих. Такою була одна версій у правоохоронців. Розпочалася кропітка робота по опитуванню жителів вказаного населеного пункту, встановлення та перегляд відео спостережень, до якої були залучені працівники Державтоінспекції та карного розшуку Черкаського райвідділу міліції. Зрештою правоохоронцям вдалося затримати винуватця автопригоди.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за статтею 286, частина 2 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або спричинило тяжкі тілесні ушкодження).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x