На честь визволення Чигирина у місті змагалися штангісти

На честь визволення Чигирина у місті змагалися штангісти

Цими вихідними днями з нагоди відзначення 70-ї річниці визволення міста Чигирина від фашистських загарбників відділом у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації спільно з КП «Стадіон «Колос» проведено змагання з жиму штанги лежачи.

Про це «Новій Добі» повідомили в Чигиринській РДА.

Помірятися силами на міському стадіоні зібралися всі бажаючі учні шкіл та дорослі жителі району. Кращих вибирали серед учасників згідно їх вагових категорій. Аби змагання відбувалися чесно, було обрано суддівський склад, до якого увійшли начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Микола Мотренко та провідний спеціаліст цього відділу Оксана Криворучко.
Після виснажливих змагань нарешті визначилися переможці в кожній ваговій категорії. Серед школярів ними стали: учень ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Б. Хмельницького №1 Дмитро Гондя – 1 місце, учні Рацівського НВК: Олександр Кудря – 2 місце та Андрій Постригань – 3 місце.
Серед дорослих перемогу виборов Олександр Гайдаренко. Друге і третє місця дісталися відповідно Ігорю Діденку та Дмитру Козубенку.
Переможці були нагороджені грамотами та медалями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x