Правоохоронці навчали поштарів

Правоохоронці навчали поштарів

Працівники управління Державної служби охорони Черкащини провели практичні та теоретичні навчання для працівників Українського державного підприємства поштового зв`язку «Укрпошта», які здійснюють перевезення, супроводження та охорону вантажів, доставку пошти та грошових коштів (пенсій та матеріальної допомоги) тощо. Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні МВС України в черкаській області.

Навчання було проведено на прохання черкаської дирекції Українського державного підприємства поштового зв`язку «Укрпошта», оскільки останнім часом почастішали випадки несанкціонованих втручань у діяльність підприємства.

На практичних заняттях старший інспектор з особливих доручень сектору організації служби Управління Державної служби охорони при УМВС України в Черкаській області майор міліції Андрій Будаєв спільно з інспектором спецпідрозділу «Титан» лейтенантом міліції Олегом Трегубом показали працівникам «Укрпошти» порядок під`їзду автомобіля до приміщення де здійснюється інкасація коштів та дії працівників «Укрпошти» при нападі або іншій загрозливій ситуації. Також довели інструкції, правила та інші керівні матеріали щодо інкасації грошової виручки і перевезення цінностей; порядок приймання, здавання грошей та інших цінностей, а також забезпечення їх схоронності під час транспортування; порядок утримання та застосування вогнепальної зброї тощо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x