Сергій Тулуб привітав новообраних депутатів від Черкащини

Сергій Тулуб привітав новообраних депутатів від Черкащини

Голова черкаської облдержадміністрації привітав новообраних депутатів.
Про це “Новій Добі” повідомила прес-служба ОДА.

Від імені обласної державної адміністрації, від себе особисто вітаю Поплавського Михайла Михайловича, Даценка Леоніда Миколайовича з чесною перемогою на повторних виборах народних депутатів України.

Сьогодні Ви є виразниками суспільних настроїв черкащан та їх сподівань на ті кроки, яких область очікує від вищого законодавчого органу країни. Вільні та прозорі вибори, які відбулися 15 грудня, засвідчили, що Черкащина –край демократичних традицій, де влада шанує право людей на їх вибір та створює всі умови для його реалізації.

Відтепер Ви також несете відповідальність за розвиток Черкаського краю. І я сподіваюсь, що ми разом з Вами гідно відзначимо новими здобутками ювілейні дати наступного року: 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка та 60-річчя утворення Черкаської області.

Я бажаю Вам мудрих рішень, вивірених кроків та наснаги у реалізації своїх передвиборчих програм і тих обіцянок, які Ви дали черкащанам. А вони, у свою чергу, нехай Вами пишаються і не розчаровуються у своєму виборі.

Я сподіваюсь, що голос черкаської громади у Верховній Раді завдяки вашій роботі стане гучнішим. А Ваші пропозиції стануть основою до прогресивних змін у законодавстві.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x