Черкаська філія Приватбанку поздоровила дітей з Днем св. Миколая

Черкаська філія Приватбанку поздоровила дітей з Днем св. Миколая

Представники ПриватБанку на свято Святого Миколая відвідали Черкаський обласний притулок для неповнолітніх дітей «Теплий дім» та Черкаський обласний будинок дитини (Будинок малятка). Малечі обох закладів подарувалі музичні центри з караоке, які вкрай необхідні для розвитку малечі та організації дозвілля дітей шкільного віку. Про це «Новій Добі» розповіли в прес-службі ПриватБанку.

– За 20 років роботи на регіональному ринку банківських послуг ми можемо розповісти не лише про відмінні результати, а й про участь у різних благодійних заходах, – розповідає Віктор Шуршин, директор Черкаської філії ПриватБанку. – Ми надаємо допомогу всім, хто її гостро потребує. Але найбільш незахищені – це діти, які залишилися без батьківської турботи і ласки. Звичайно, замінити батьків – не в силах нікому, але допомогти їм жити комфортно – це посильно всім дорослим. Я впевнений, що матеріальна допомога – це лише малий внесок, який може зробити кожен з нас у становлення здорового соціально-відповідального суспільства\”.

Керівніки ПриватБанку та дитячих закладів тісно співрацюють щодо забезпеченння дітей-сиріт необхідними речами. Дарунок обирається залежно від потреб дитячого закладу. Колектив ПриватБанку вже подарував \”Теплому дому\” пральну машину, холодильник, килимове покриття в дитячу, м\’який куточок. Сьогодні діти попросили музичний центр з караоке.

– Ми не перший рік дружимо з ПриватБанком, – розповідає Бондар Мирослава, директор дитячого закладу \”Теплій Дім\”. – Дуже важливо, що ми не просто їх клієнти, а добрі друзі. Відрадно, що і сьогодні вони прийшли до нас розділити радість свята Миколая. Але, мушу зауважити, що зустрічаємося ми не тільки по святах. Дуже приємно, що співробітники Банку завжди пам\’ятають про наших вихованців. Тут і сироти, і діти, батьки яких позбавлені батьківських прав. Наші вихованці потребують особливої уваги і турботи, яких їм не змогли дати їх рідні . Навіть важко уявити, скільки вони вже пережили на своєму, такому ще короткому віці\”.

– Для нашого колективу доброю щорічною традицією стало поздоровлення з святами діток з дитячих будинків міста Черкаси, – говорить керівник соціальних проектів і програм, Оксана Крамаренко. У всі часи були діти, яким випала гірка доля зростати без батьків, але кожен з нас в силах спробувати скрасити їх життя,і надати посильну участь в допомозі діткам -сиротам\”.

Довідково: Благодійна програма ПриватБанку «Допомагати просто!» діє з 2010 року і дає можливість клієнтам банку брати участь у благодійних проектах, спрямованих на підтримку дітей -сиріт, тяжкохворих дітей та цільові проекти допомоги постраждалих від стихійних лих і катастроф. Зробити свій внесок у добру справу можна, перерахувавши суму пожертвувань у банкоматах банку. У рамках програми «Допомагати просто!» вже зібрано 8 млн 136 тис. гривень для дитячих будинків та понад 4,5 млн. грн на цільові благодійні програми.
Всі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій, а всю інформацію про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайті www.blago.privatbank.ua.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x