В День Святого Миколая працівники міліції привітали юну учасницю співочого конкурсу

В День Святого Миколая працівники міліції привітали юну учасницю співочого конкурсу

Тут навчається Діана Косяченко, юна учасниця фестивалю «Чорнобаївські зорепади». Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Восени невеличке містечко Чорнобай, що на Черкащині, радо вітало у себе в гостях учасників п’ятого міжнародного дитячого телевізійного пісенного фестивалю «Чорнобаївські зорепади». Діти з усієї України приїхали позмагатися та показати журі і присутнім свої вокальні здібності. У конкурсі брали участь солісти-вокалісти, дуети та гурти віком до 18 років.

Однією із учасниць фестивалю стала донечка старшого інспектора з професійної підготовки батальйону постової служби УМВС України в Черкаській області майора міліції Олександра Косяченка. Тато неабияк гордиться своєю маленькою Діанкою, яка на гідному рівні продемонструвала глядачам яскравий виступ та покорила їхні серця.

В день Святого Миколая правоохоронці завітали в 2-Б клас Черкаської гімназії №9 ім. О.М. Луценка, де навчається Діана Косяченко. В урочистій обстановці за присутності однокласників та класного керівника працівники міліції, мама і тато дівчинки привітали всіх учнів зі святом. Головною винуватицею події стала Діана, якій правоохоронці вручили м’яку іграшку – великого медведя. Радості дівчинки не було меж, її очі світилися від щастя, адже вона не очікувала на такий подарунок. Приємно вражена, школярка щиро подякувала співробітникам міліції та з чудовим настроєм повернулася за шкільну парту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x