Черкаські ресторатори пригощали дітей з бідних сімей

Черкаські ресторатори пригощали  дітей з бідних сімей

В день Святого Миколая 67 черкаських дітей з малозабезпечених родин отримали відчули справжнє свято від місцевих благодійників. В піцеріях «Престо», «Бамболіна», «Фелічіта» та ресторані «Рушничок» дітлахів безкоштовно пригостили дитячим меню в піцерії « Престо», розважили святковою програмою з цікавими конкурсами, подарунками, сюрпризами, шоу з мультяшними героями та Дідом Морозом зі Снігуронькою. Про це «Новій Добі» розповів власний кореспондент.

Не забули організатори й про подарунки. Наприкінці свята кожна дитина отримала новорічний пакунок з солодощами та іграшками від спонсорів «Конті» , «Рудь», «Кока-Кола», «Корона». Абсолютно безкоштовно дітей розважали агенство «Країна свят» та студенти вищих навчальних закладів міста.

Черкаські ресторатори пригощали  дітей з бідних сімей

Благодійна акція «Святий Миколай – до кожної дитини» вперше відбулася ще в 2011 році. Його засновником став депутат Черкаської міської ради Роман Діскант, який наголосив на тому, що організаторам вдається охоплювати увагою усе більше дітей з бідних сімей.

– У день Святого Миколая кожна дитина чекає подарунок. Проте не всі їх отримують. Тому й вирішили організовувати таку благодійну акцію і залучати до неї підприємців нашого міста, – каже Роман Діскант. – Цього року ми проводимо свято в чотирьох закладах. Це дозволило запросити вдвічі більше дітей, ніж торік . Будемо намагатися, щоб наступного року до акції долучилися усе більше благодійників. Також хочу подякувати всім , хто не відмовився, і допоміг нам сьогодні .

Як зазначила голова Соснівської районної організації товариства Червоного хреста Людмила Гробенко.
– Ми співпрацюємо з первинними організаціями шкіл нашого району та міста і вже третій рік діток з малозабезпечених та неблагополучних сімей, діток з обмеженими можливостями збираємо на свято. Сьогодні тут дітвора, яка потребує свята та дуже рідко його відчуває. Дітки чекають свята з нетерпінням, а соціальні педагоги за два місяці телефонують і запитують чи воно буде.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x