Черкаські рятувальники зняли з крижини двох рибалок (відео)

Черкаські рятувальники зняли з крижини двох рибалок (відео)

Інформація про про те, що в акваторії Дніпра на дрейфуючій крижині перебувають двоє чоловіків, до оперативно-координаційного центру Управління надійшла о 12.20.

Про це «Новій Добі» повідомили в тер управлінні ДСНС в Черкаській області

На порятунок було направлено відділення рятувальних водолазних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення та працівників Черкаської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби. Ситуація вимагала швидкого реагування, адже кожна хвилина могла коштувати 2-х життів. Опитавши місцевих рибалок, рятувальники дізналися напрямок у якому почала дрейф крижина із людьми. Вже через десять хвилин рятувальники наздогнали горе-рибалок в районі острова «Чаїний».

За допомогою човна їх зняли з крижини та доставили на берег. На березі рибалкам було надано психологічну допомогу та зігріто гарячим чаєм. Від медичної допомоги врятовані відмовилися.
Як стало відомо, напередодні чоловіки вийшли на кригу порибалити. Коли почалася відлига, чоловіки не встигли дістатися берега, а згодом взагалі стали заручниками криги.
З початку року на водних об\’єктах області зареєстровано 93 пригоди, внаслідок яких 74 особи загинуло та 43 особи було врятовано.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x