В Черкасах до Нового року злодії викрадають… печиво

В Черкасах до Нового року злодії викрадають… печиво

Правоохоронці затримали 52-річного охоронця, який викрав з території підприємства понад 21 ящик з печивом. Вартість вкраденого – понад 1000 гривень. За фактом крадіжки відкрито кримінальну справу, злочинцю загрожує від 3 до 6 років ув’язнення. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міліції в Черкаській області.

Про те, що зі складського приміщення зник 21 ящик печива, правоохоронцям повідомив начальник охорони одного з підприємств Черкас. Правоохоронцям, що одразу виїхали на місце події вдалося швидко з’ясувати особистість зловмисника. Ним виявився 52 річний охоронець. Саме він чергував в ту ніч, коли було викрадено пичиво. Відеозапис камер спостереження розставив усі крапки над «і». На записі чітко видно, як підозрюваний виносить коробки з ласощами та складає їх до себе в автомобіль. Розуміючи, що його викрито і ввести працівників міліції в оману йому не вдасться чоловік повністю у всьому зізнався. Він розповів, що під час чергового обходу території підприємства, помітив декілька коробок з печивом, які лежали окремо. Гадаючи, що про ласощі забули вирішив їх викрасти та зробити сюрприз родині, поклавши їх під новорічну ялинку. Проте довго радіти йому на вдалося. Вранці, зникнення продукції помітили робітники підприємства та викликали міліцію.

Наразі чоловік дає покази. Він розкаюється у скоєному, але за вчинене доведеться відповідати за всією суворістю закону. Відносно нього відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x