Уманські дітлахи з багатодітних родин отримали подарунки від Червоного Хреста

Уманські дітлахи з багатодітних родин отримали подарунки від Червоного Хреста

У святковий для усіх дітей День Святого Миколая, коли кожен сподівається на хоча б маленьке диво, до багатодітних родин, що проживають у селах Кочержинці й Максимівка, завітали заступник голови Уманської районної ради Валентина Швець та голова міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Валентина Чорна. Як годиться, не з порожніми руками – привезли у подарунок багато солодощів, іграшки, одяг.

Про це «Новій Добі» повідомили в обласній організації Товариства Червоного Хреста.

Спільно з Кочержинським сільським головою Павлиною Дудник вони відвідали родини Гулич, Брижатих, Лисак й привітали діток зі святом, вручивши їм щедрі подарунки.
Цього ж дня Валентина Швець та Валентина Чорна разом із сільським головою Тетяною Кривоніс побували й у Максимівському НВК І ступеня, де привітали колектив закладу та усіх діток з чудовим християнським святом і щедро обрадували учнів святковими гостинцями.
Гості з теплими словами вітань і подарунковими сюрпризами відвідали у Максимівці багатодітну родину Вікторії Видайко, в якій виховується шестеро дітей.
Під час спілкування з очільниками територіальних громад, керівниками сільських установ, багатодітними батьками, Валентина Іванівна особливо наголосила, що усі діти, незалежно від того, де вони виховуються і навчаються, мають бути захищеними, відчувати турботу і теплоту сердець оточуючих дорослих.
Гості побажали усім побільше посмішок, радості і щастя у їхньому житті.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x