Працівники Черкаського СІЗО здали кров

Працівники Черкаського СІЗО здали кров

Таку добровільну благочинну акцію cпівробітниками Черкаського слідчого ізолятора було проведено на прохання головного лікаря Черкаської обласної станції переливання крові Юрія Бульби. Пенітенціаріїв попросили допомогти з вирішенням складної ситуації з заготівлею донорської крові, котра склалась у Черкасах. Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні Державної пенітенціарної служби України в Черкаській області.

– Нам повідомили, що найгостріше потребують переливання пацієнти онкологічного диспансеру, дитячої лікарні та пологових будинків. Я не вагалась взагалі. Вважаю, що бути донором – у певній мірі почесно. Шкоди моєму здоров’ю не буде, а, комусь вливання крові, можливо, врятує життя, – говорить співробітниця Черкаського СІЗО Наталія Олійник.

Виконуючий обов’язки начальника сектору по роботі з особовим складом управління Роман Маніло запевняє, що зроблений лише перший крок і в подальшому здача крові не припиниться. Нині триває агітація не лише серед співробітників слідчого ізолятора, а й у Черкаській виправній колонії (№ 62).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x