Черкащанка незаконно торгувала тютюновими виробами

Черкащанка незаконно торгувала тютюновими виробами

Оперативниками Міндоходів Черкас з незаконного обігу вилучено 11 тисяч пачок тютюнових виробів.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Державної податкової інспекції у м. Черкасах.

Cпівробітники головного оперативного відділу ДПІ у м. Черкасах встановили факт реалізації тютюнових виробів без будь-яких документів. У реалізаторки не було жодних свідоцтв їхньої якості і марок акцизного податку встановленого зразка.

Як повідомив начальник головного оперативного відділу Тарас Білокінь, мешканка міста Черкаси, не будучи зареєстрованою в органах виконавчої влади, без відповідної ліцензії та дозвільних документів на даний вид підприємницької діяльності, порушуючи вимоги чинного законодавства, здійснювала закупівлю, зберігання, транспортування та подальшу реалізацію дрібним оптом тютюнових виробів іноземного походження.
За вказаним фактом Слідчим управлінням фінансових розслідувань відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 204 Кримінального Кодексу України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

У ході проведених оперативно-слідчих дій з незаконного обігу вилучено майже 11 тисяч пачок тютюнових виробів, згідно етикеток виробництва Росії та Молдови та автомобіль, яким перевозився нелегальний товар. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 165 тисяч гривень.

Наразі розслідування кримінального провадження триває, вживаються заходи щодо встановлення каналів потрапляння у незаконний обіг тютюнової продукції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x