«Мавпи» знову перемогли «Кіровоград»

«Мавпи» знову перемогли «Кіровоград»

Друга команда «Черкаських Мавп» 25 грудня у Кіровограді, де перемогла команду «Кіровоград-2» з рахунком 67 : 62.

Про це повідомляє «Черкаський спорт».

«Черкаські Мавпи-2» продовжують переможну ходу у чемпіонаті України. Цього разу підопічні Микола Неухацького на виїзді зустрічалися з командою «Кіровоград-2». Матч у сусідній області був напрочуд складним для «Мавп».
Кіровоградські баскетболісти понад усе прагнули реваншуватися за поразку в Черкасах. У рівному матчі кожна з команд певний час лідирувала в рахунку. Спочатку «Мавпи» пішли у відрив, однак їхні суперники рахунок зрівняли й переломили хід матчу. Однак краще кінцівку матчу провели черкаські баскетболісти, котрі зуміли дотиснути суперника. У підсумку 67 : 62, «Черкаські Мавпи-2» вдруге перемагають «Кіровоград-2».

Микола Неухацький, головний тренер «Черкаських Мавп-2»:
«Складний був матч, в якому ми перемогли за рахунок того, що агресивно захищалися. Враховуючи те, що ми грали без Андрія Куліша та Святослава Михайлюка, які грали проти «Кіровограду» під час домашньої гри, нам було досить складно. Протягом матчу зробили чимало безглуздих втрат, програли підбирання. Андрій Шаламов не дограв матч і сів через перебір фолів, тому нашим високим було досить складно. Проте завдяки агресивному захисту, ми часто робили перехоплення й втікали у швидкі відриви, й перемогли. Також у нас була дещо ширша ротація гравців, тому наприкінці зустрічі суперник втомився, а ми були свіжішими».

Останній матч у 2013-му році баскетболісти «Черкаських Мавп-2» проведуть 28-го грудня. У рідних стінах черкаські баскетболісти прийматимуть дніпродзержинський «ДУЕП».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x