Як правильно загадувати бажання на Новий рік?

Як правильно загадувати бажання на Новий рік?

На носі Новий рік, і хотілося б вступити в нього з позитивним настроєм, залишивши всі нехороші моменти в році попередньому, а ще обов\’язково згадати свої найпотаємніші бажання і чекати їх виконання в майбутньому, зазначає практикуючий психолог Аліна Печена.

Новий рік – це чарівний час виконання бажань і казкового настрою. У новорічну ніч усі люди намагаються залишити весь негатив у минулому році й увійти в майбутнє з позитивом і радістю. Важливо не тільки приготувати смачну їжу і прикрасити будинок , але і створити особливий внутрішній настрій для початку нового життя.

Багато чудодійних прийомів і дій можна застосовувати в цю чарівну ніч. Різні дії та обряди можна придумувати самому, головне вкладати сенс у все, що ви робите в цю ніч. Наприклад, є новорічний обряд на сите життя і достаток.

Необхідно приготувати щедрий стіл перед святом – це своєрідний обряд і програма на весь новий рік. На святковому столі має бути не менше 12 страв – одна на кожен місяць року. Більше – вітається, менше – не можна.

Або ж ритуал на залучення грошей цього року. Для нього потрібно заздалегідь купити пшеницю і жито. Щойно цифри на годиннику покажуть 12 години ночі, підкинути вгору жменю пшениці і крикнути: «Гроші, прийдіть до мене цього року».

Якщо говорити про чарівні предмети, які допомагають робити наш новий рік більш успішним і щасливим, то це можуть свічки – символ домашнього вогнища і яскравості, предмети круглої форми, починаючи від форми тарілок і закінчуючи мандаринами.

Варто провести «ревізію» року, що минає: що було успішного, хорошого в цьому році, а над чим ще потрібно попрацювати. Не варто робити акцент на негативі, просто уявіть, що з боєм курантів у новорічну ніч піде все погане і те, що несе в собі негативний характер. Або ж все-таки коротко викладіть на папері все погане, що заважає жити, перерахуйте всі нагальні проблеми і труднощі, потім папір із записами спаліть.

Напередодні свята варто позбутися старих і непотрібних речей. Адже старі і непотрібні речі «захаращують» наше життя не тільки фізично, а й психологічно. Окрім старих речей, необхідно ще й позбутися боргів. Сюди входять дрібні борги друзям і знайомим, комунальні рахунки, невеликі кредити. Може, розрахуватися з боргом по іпотеці навряд чи вдасться, але внести своєчасний платіж перед Новим роком буде незайвим. Вважається, що зустрічати Новий Рік, коли у тебе є борги – погана прикмета, це обіцяє фінансові труднощі наступного року. Також потрібно зажадати повернути свої борги, зокрема і дрібні речі. Якщо знайомі повернуть гроші прямо перед святом – це дуже хороший знак.

Ще не забудьте про благодійність. Якщо є можливість, просто допоможіть тим, хто цього по-справжньому потребує.

Це свято потрібно зустрічати в приємній обстановці, краще всього – в колі близьких Вам людей. І тут вже справа індивідуальна: хтось буде зустрічати з родичами, хтось в галасливій компанії, а хтось – і поодинці, головне, щоб у вас був святковий настрій.

Бажання – це маленьк , але вже певна мета. А оскільки будь-яка, навіть найнеймовірніша мета може бути досягнута, то можна виділити такі правила її постановки:

– Бажання обов\’язково має бути сформульовано позитивно і починатися з заповітних слів «я хочу … ». При цьому потрібно прислухатися до внутрішніх підказок, бо якщо бажання істинне, то душа при цьому буде радіти;

– Будь-яке, навіть новорічне бажання повинно бути записано на папері, а не тільки сформульовано вголос;

– Необхідно максимально деталізувати бажання ( Де? Скільки? Коли?) ;

– Бажання повинно бути виключно особистим і не зачіпати інтереси інших людей, нехай навіть членів сім\’ї.

Існує безліч дій, пов\’язаних з загадуванням новорічного бажання. Не так важливо, яку ви виберете, головне, повністю зосередитися не на дотриманні обов\’язкових маніпуляцій, що супроводжують ритуал, а конкретно на своєму бажанні.

Саме під бій курантів бажано згадати одне бажання, але от сформулювати його так, щоб у ньому помістилося кілька бажань, – це мистецтво, і в ньому потрібно тренуватися. Тому заздалегідь продумайте формулювання бажання, щоб потім його швидко записати, зосереджуючись при цьому тільки на візуалізації виконання бажання.

Психологічно людина так влаштована, що їй властиво починати «нове життя» з понеділка, з першого числа наступного місяця і, зрозуміло, з Нового року. І саме тому цей імпульс, заряд бадьорості, стимул спрацьовує на підсвідомому рівні. Людина своїми діями не просто загадує бажання, а налаштовується на імпульс – хвилю і вже починає робити певні дії, які насправді можуть бути першими кроками до реалізації його бажання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x