С. К. А. Й.

С. К. А. Й.

Один з найпопулярніших українських рок-гуртів знову порадує своїх прихильників. Зустрічайте гурт С.К.А.Й. з довгоочікуваним концертом, в програму якого входять як нові, так і улюблені старі пісні. Збирайте своїх друзів і близьких для того, щоб сходити на концерт гурту С.К.А.Й. і послухати вживу лірично-драматичні і драйвові пісні.

Гурт С.К.А.Й. «народився» у Тернополі в 2001 році. Відтоді талановиті музиканти записали безліч пісень, багато з яких стали справжніми хітами. Гурт випустив чотири альбоми: «Те, що треба» (2006), «Планета С. К. А. Й.» (2007), «!» (2010), «Край Неба» (2014). С.К.А.Й. активно гастролюють містами України, Росії, Білорусі та інших європейських країн. Спільно з українським рок-гуртом MLLM (Millenium) С.К.А.Й. провели спільний всеукраїнський тур у 2008 році.

С.К.А.Й. не залишилися непоміченими і на різних українських фестивалях, таких як: «Таврійські ігри», «Червона рута», «Перлини сезону». На телеканалі М1 гурт брав участь у проекті «Свіжа кров», на якому їх помітив директор лейблу Lavina Music Едуард Клім. Він і став їхнім першим продюсером.

Перший хіт, що підкорив серця багатьох українців – це композиція «Тебе це може вбити». З усіх радіостанцій лунала ця зворушлива лірична пісня, яка не може нікого залишити байдужим. Потім вихід нового альбому – і знову пісні не сходять з перших позицій музичних рейтингів. Це такі пісні: «Те, що треба», «Як мене звати», «Best друг», «Подаруй світло», «Не йди» та інші.
Музичний стиль гурту С.К.А.Й. – це поп-рок, альтернативний рок, поп-панк і пост-панк. Практично усі пісні С.К.А.Й. написав фронтмен гурту Олег Собчук.

Учасники гурту не лише талановиті музиканти, але й соціально відповідальні люди. С.К.А.Й. активно співпрацює з представництвом ООН в Україні, входить до складу спільноти у боротьбі зі СНІДом, виступає на благодійних концертах.
Слухайте українські пісні – купуйте квитки на концерт С.К.А.Й. і приходите послухати справжню живу музику.

Не пропустіть концерт С.К.А.Й. – позитивні емоції і заряд позитивної енергії гарантовані.

Замовлення, доставка і бронювання квитків за тел. (093) 295-70-01, (098) 043-33-66. Адреса: бул. Шевченко 352, в приміщенні банку «А-БАНК».

Дата: 20 червня 2015, 19:00

Де: ПК «Дружба народів», м.Черкаси, бул. Шевченка, 249

Цінавід 80 до 180 грн

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x