Помер екс-губернатор Черкащини

Помер екс-губернатор Черкащини

Сьогодні близько сьомої ранку у себе вдома помер колишній губернатор Черкаської області Володимир Лук’янець, інформує «Прочерк».

Інформацію підтвердив головний лікар Черкаського онкодиспансеру Віктор Парамонов, де Володимир Лук’янець лікувався останнім часом.

– Це дуже мужня людина. За багато років хвороби він жодного дня не пролежав у нас у лікарні. Він приймав усе, що треба, і їхав на роботу. Намагався ні для кого не бути тягарем, – зазначив Віктор Парамонов. – Розумієте, у тій ситуації, в якій він опинився, він знайшов сили поєднували лікування, роботу і громадську діяльність. Ми його шанували і в нас з ним склалися гарні людські стосунки. До речі, він був патріотом Черкащини. Він багато читав, гарно знав історію і не лише вчорашню, а й історію 100-200 літньої давнини. Я був свідком, як він міг дискутувати на цю тему з фахівцями-істориками на рівних. Я віддаю йому велику шану.

Володимир Лукич Лук’янець, людина, яка впродовж свого трудового життя надзвичайно багато зробила для економічного і соціального розвитку Черкаської області.

– Із глибоким сумом, болем у серці сприйняв звістку про те, що не стало Володимира Лукича Лук’янця – мого надійного і вірного друга, – в коментарі «Новій Добі» каже голова ради директорів ТОВ АПК «Маїс», народний депутат України IV-VI скликаньСергій Терещук. – Із Володимиром Лукичем нас поєднують роки спільної, багатолітньої роботи в державних і господарських структурах, громадській та політичній роботі. Завжди і в усьому він домагався позитивного поступу. Добрі справи Володимира Лукича довго пам’ятатимуть вдячні черкащани.

Протягом життя Володимир Лукич працював на різних управлінських посадах. Усюди – від керівника сільгосппідприємства до першої особи області – зміг проявити себе. Його колеги згадують, що ця людина володіла організаторським хистом, наполегливо домагалася відчутних змін на краще, на все мала свій оригінальний погляд. Володимир Лук’янець з 1985 року незмінно обирався депутатом Черкаської обласної ради, був ініціативним і відповідальним громадським діячем. У 1994 – 1995 роках був першим заступником голови Черкаської облдержадміністрації і голови обласної Ради народних депутатів. У 1995 – 1998 роках обіймав посаду заступника голови Черкаської ОДА. Керував облрадою із 1998 по 2001 роки. Очолював Черкаську облдержадміністрацію із 2001 по 2003 р. Після цього був генеральним директором державного підприємства «Златодар». Був депутатом Черкаської облради від «Народної партії».

Колектив «Нової Доби» висловлює глибокі співчуття сім’ї та рідним з приводу дочасної і тяжкої втрати турботливого чоловіка, батька, дідуся.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x