«Черкаські Мавпи» довірили вболівальникам обрати кращого гравця

«Черкаські Мавпи» довірили вболівальникам обрати кращого гравця

Напередодні святкування ювілею клубу Черкаська баскетбольна команда запропонувала своїм вболівальникам самим обрати гравця за всю історію «Мавп». Про це «Новій Добі», повідомили в прес-службі «Черкаських Мавп».

– Незабаром клуб святкуватиме своє десятиріччя. До цієї дати ми зробимо глибокий екскурс в історію з деталізацією подій та досягнень на нашому сайті. У свою чергу, ми пропонуємо своїм вболівальникам згадати найяскравіших гравців клубу нашої команди і попорпатися у статистиці. Таким чином, ми відкриваємо серію конкурсів про історію клубу. Перший конкурс присвячений найрезультативнішим гравцям, – кажуть у клубі.

Увага! Питання:
Хто з гравців «Черкаських Мавп» є найрезультативнішим за всю історію клубу і яку кількість очок він здобув, виступаючи у Черкасах?

Свої варіанти баскетболісти просять залишати на офіційній сторінці клубу у facebook, у коментарях до цієї новини. Переможець отримає з інтернет-магазину клубу футболку та два квитки на матч «Черкаських Мавп». Переможця буде визначено 21-го січня. Звертаємо вашу увагу на те, що важливим критерієм є не лише прізвище баскетболіста, а і його загальна та середня результативність.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x