У Міндоходів новий Інтернет-сервіс

У Міндоходів новий Інтернет-сервіс

Сформувати податкову звітність юридичні та фізичні особи тепер зможуть не виходячи зі свого кабінету. У цьому допоможе онлайновий сервіс на веб-порталі Міністерства доходів і зборів «Електронний кабінет платника податків». Ресурс мжна знайти за адресою knp.minrd.gov.ua або за гіперпосиланням «Електронний кабінет платника податків» на порталі. Про це «Нова Доба» дізналася в інформаційно-комунікаційному відділі ДПІ в м. Черкасах.

Скористатися новим сервісом можуть платники податків – юридичні особи, фізичні особи – підприємці і фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність, що мають підключений до Інтернету комп’ютер та отримали електронні ключі цифрового підпису.

У своєму Електронному кабінеті платник зможе підготувати, заповнити і надіслати (пакетом) звітність в електронному вигляді та одразу ж отримати квитанцію про її прийняття (або неприйняття).

Крім того, можливості сервісу дозволяють платникам переглядати свої дані про стан розрахунків з бюджетом на конкретну дату та прогноз щодо платежів до кінця поточного року, скористатися підказкою «Податковий календар» та інформацією із довідників (ДПІ, КВЕД, КОПФГ, УКТЗЕД, форм власності, органів виконавчої влади, ознак доходів, податкових пільг тощо).

Консультування платників щодо функціонування сервісу здійснюється за телефонами гарячої лінії (044) 323-01-11, 067-555-01-11, 066-555-01-11.

З детальною інструкцією щодо роботи Електронного кабінету можна ознайомитися на його головній сторінці, в якій покроково розписані етапи роботи з системою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x