У Черкаській мерії кадрові зміни

У Черкаській мерії кадрові зміни

Секретар міської ради Віктор Білоусов представив нових керівників бюджетного управління департаменту фінансової політики та управління будівництва департаменту архітектури, містобудування та інспектування. Ними стали Роман Жовнір та Лариса Слесаренко. Про це «Нова Доба» дізналася в міськвиконкомі.

У Черкаській мерії кадрові зміни

Заступником директора департаменту – начальником бюджетного управління департаменту фінансової політики призначено Романа Жовніра, 1979 року народження.

Він має повну вищу освіту – у 2001 році закінчив Черкаський інженерно-технологічний інститут за кваліфікацією – менеджер організацій. А торік Роман Сергійович отримав диплом магістра державного управління Дніпропетровського Регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

По закінченню вищого навчального закладу у 2001 році безперервно працював у службі Державного казначейства України у місті Черкаси. Пройшов шлях від спеціаліста I категорії цієї служби до її керівника.

Загалом, Роман Жовнір безперервно очолював службу Держказначейства України у місті Черкаси з листопада 2008 року, понад 5 років.

Перед призначення на посаду до департаменту фінансової політики Черкаської міської ради працював на посаді начальника управління Державної казначейської служби України у м. Черкасах Черкаської області.

Державний службовець 8 рангу, має стаж державної служби – понад 12 років.

У Черкаській мерії кадрові зміни

Заступником директора департаменту – начальником управління будівництва департаменту архітектури, містобудування та інспектування стала Лариса Слесаренко, 1967 року народження.

Лариса Миколаївна має повну вищу освіту. У 1993 році закінчила Полтавський інженерно – будівельний інститут за кваліфікацією інженер-будівельник. У 1987 році – Черкаський технікум електрифікації та сільськогосподарського будівництва.

По закінченню технікуму, з 1987 по1991 рік, працювала техніком-будівельником птахофабрики \”Перше Травня\” села Хутори Черкаського району.

З серпня 1991 року по 2002 рік працювала в структурних підрозділах Черкаського облвиконкому, а з утворенням обласної державної адміністрації – в її структурних підрозділах: управлінні капітального будівництва, управлінні будівництва, містобудування та архітектури, управлінні у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

З 2002 по 2005 рік працювала спеціалістом із зв\’язків з громадськістю ТОВ \”Янтар-Черкаси\”.

З вересня 2005 року по серпень 2013 року працювала директором приватного підприємства \”Інвестиційно-будівельна компанія \”БУДГАРАНТ\”. Має стаж державної служби – понад 10 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x