У Черкасах мати втопила малолітнього сина та намагалася вбити 3-річну дочку

У Черкасах мати втопила малолітнього сина та намагалася вбити 3-річну дочку

До чергової частини Соснівського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що в місті Черкаси виявлено труп малолітньої дитини. Терміново на місце події був здійснений виїзд слідчо-оперативної групи. Працівниками міліції попередньо встановлено, що у власній квартирі 35-річна мати скоїла вбивство свого малолітнього сина 2009 року народження та намагалась скоїти вбивство своєї доньки 2011 року народження. На даний час тривають слідчі дії, призначено ряд експертиз. Встановлюються всі обставини даної події. Про це «Нова Доба» дізналася в УМВС України в Черкаській області.

Що спонукало молоду жінку вчинити дітовбивство в міліції сказати неберуться. Але наголошують, що на обліку в правоохоронних органах вона не стояла, а на момент скоєння злочину була твереза. Наразі жінку затримано згідно ст. 208 КПК Українипроводяться слідчо-оперативні дії та психоневрологічна експертиза.

За даним фактом слідчим відділом Соснівського райвідділу міліції відкрито кримінальні провадження за ознаками кримінального правопорушення п. 2 ч. 2 ст.115 (Умисне вбивство малолітньої дитини), ч. 2 ст. 15, п.2 п. 13 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x