Черкаські абітурієнти можуть підготуватися до ЗНО в Інтернеті

Черкаські абітурієнти можуть підготуватися до ЗНО в Інтернеті

Яндекс запустив безштовний інтернет-ресурс для вчителів і учнів «Яндекс. ЗНО» (http://zno.yandex.ua/). Проект базується на офіційних матеріалах Українського центру оцінювання якості освіти і містить онлайн-тести з усіх навчальних предметів, з яких проводилося ЗНО у 2010–2013 роках (українською та російською мовами). Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Міністерства освіти і науки України.

Он-лайн-тести допоможуть майбутнім абітурієнтам заздалегідь перевірити свої знання і оцінити за шкалою від 100 до 200 балів, яким може бути ваш результат на реальному тестуванні.

Онлайн-тестування можна пройти з усіх предметів, з яких проводилося ЗНО, українською або російською мовою. Усі надані варіанти відповідають специфікаціям УЦОЯО відповідних років.

В Міносвіти наголошують, що ресурс «Яндекс. ЗНО» може використовуватися як один із елементів підготовки майбутніх абітурієнтів до зовнішнього незалежного оцінювання. Разом з тим наголошуємо, що для успішного проходження ЗНО абітурієнт має засвоїти увесь теоретичний навчальний матеріал, тому основний етап підготовки до ЗНО відбувається за навчальними посібниками для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання відповідно до навчальних програм ЗНО.

Крім того, на ЗНО-2014 тести відрізнятимуться від тих, що пропонується Яндексом. А на тестуванні з української, російської та іноземних мов у вас будуть письмові завдання, за які ви отримаєте додаткові бали.

Тож результат тестування, який черкащани побачать в результаті тестування буде орієнтовний. Завдяки ньому кожен побачить: скільки часу було витрачено, скільки завдань вирішено правильно, у відповідях на які питання були допущені помилки, скільки балів було б набрано на реальному тестуванні.

Нагадаємо, реєстрація учасників для проходження зовнішнього незалежного оцінювання у 2014 році розпочалася 3 січня .

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x