У Міндоходів роз’яснюють платникам нові пільги

У Міндоходів роз’яснюють платникам нові пільги

У Міндоходів роз’яснюють платникам нові пільги. Зміни в законодавстві набули чинності з початку року. Зокрема, спрощено процедуру реєстрації для платників ПДВ та єдиного податку. Відтепер, замість блукати різними установами, все необхідне можна зробити в кабінеті державного реєстратора. Запроваджені пільги спрощують господарську діяльність платників податків, кажуть в обласному управлінні Міндоходів.

Тетяна Проценко, заступник начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області: «Ставка ПДВ не змінилася, а вона повинна була змінитися з 1 січня 2014. Але вона залишилася такою ж – 20%. І ставка податку на прибуток повинна була складати з 1 січня 16%, але вона буде складати лише 18%. Фактично на сьогодні ці зміни покликані лише для того, щоб зекономити бюджетні кошти та наповнити бюджет 2014 року».

Такі законодавчі нововведення міндоходівці розтлумачують платникам податків на семінарах. Обіцяють їх влаштовувати щокварталу.
Юрій Ступак, 1-й заступник начальника Черкаської митниці Міндоходів: «Ми зацікавлені в тому, щоб кожен громадянин, кожен суб᾿єкт господарювання, керівництво суб᾿єктів підприємницької діяльності розумілися на митному законодавстві, розумілися на правилах переміщення товарів через митний кордон».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x