Черкащина готується святкувати День Соборності

Черкащина готується святкувати День Соборності

На виконання Указу Президента України «Про відзначення в Україні пам’ятних дат та професійних свят», з нагоди 95-ої річниці проголошення Акта злуки, на Черкащині передбачається святкування цієї вікопомної події. Про це “Нова Доба” дізналася в облдержадміністрації.

У цей день на Черкащині свято розпочнеться із вранішнього молебню в усіх церквах області.

О 10.00 відбудеться покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку за участю представників влади, громадських і релігійних організацій, політичних партій, студентської та учнівської молоді. Урочисті заходи продовжаться о 14.00 у приміщенні обласної філармонії, де пройдуть офіційна частина та святковий концерт

Цього дня урочистості відбудуться в усіх містах і районах Черкащини, зокрема: покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків, присвячених видатним державним діячам, іншим особам, які зробили вагомий внесок у державотворення, діятимуть документальні фотовиставки та експозиції, пройдуть конференції, лекції, засідання «круглих столів», інші просвітницькі заходи з нагоди Дня Соборності та Свободи України у загальноосвітніх, професійно-технічних, вищих навчальних закладах, закладах культури.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x