На Черкащині відбудетьсь повноціний чемпіонат області з міні-футболу

На Черкащині відбудетьсь повноціний чемпіонат області з міні-футболу

Асоціація міні-футболу Черкаської області, спільно з управлінням у справах сім’ї молоді та спорту черкаської ОДА проведе унікальний міні-футбольний чемпіонат області на майданчиках зі штучним покриттям, пише Черкаський спорт.

Сам турнір проходитиме по всьому регіону на міні-футбольних майданчиках зі штучним покриттям. Головна мета організаторів згуртувати навколо себе всю географію області і підтримати програму розвитку футболу на Черкащині 2012-го – 2016-го років.

Фактично участь у цьому турнірі можуть взяти будь-який колектив, який готовий протягом сезону (з весни по осінь) змагатися на спеціальних майданчиках і нести витрати на переїзди. Регламент турніру включає в себе систему турового роз’їзного календаря, у якому приймаюча команда має забезпечити належним ігровим майданчиком зі штучним покриттям. Таким чином один населений пунк кожної суботи прийматиме тур обласного чемпіонату. В залежності від кількості учасників один тур може приймати кілька населених пунктів. За словами голови асоціації міні-футборлу Черкаськиї області Юрія Гончарова цей турнір може стати новим етапом розвитку цього виду старту і прикладом для подібних стартів на теренах всієї України.

Свої заявки на турнір, а також власні пропозиції можете за телефоном 067757748 (Юрій Андрійович Гончаров).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x