Білоусов: «ситуація» з тимчасовими спорудами у Черкасах ненормальна»

Білоусов: «ситуація» з тимчасовими спорудами у Черкасах ненормальна»

На щотижневій нараді секретаря міської ради з керівниками структурних підрозділів міськвиконкому 21 січня в. о. міського голови Черкас Віктор Білоусов наголосив, що у місті склалася ненормальна ситуація з розміщенням та утриманням тимчасових споруд. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаського міськвиконкому.

За словами Білоусова, управлінням інспектування департаменту архітектури, містобудування та інспектування Черкаської міської ради, відповідно до розпорядження секретаря міської ради та протокольного доручення сесії Черкаської міської ради, було проведено інвентаризацію тимчасових споруд, якою було встановлено, що із 531 такого об’єкту лише 266 мали відповідні дозвільні документи. 229 із них встановлено без відповідних дозволів.

Понад 30 тимчасових споруд, які роками стояли зачиненими, та тими, які працювали без відповідних дозвільних документів за рішенням відповідної робочої групи з впорядкування території, підготовки та проведення демонтажу тимчасових споруд, створеної при виконавчому комітеті Черкаської міської ради, було демонтовано.

Вжито відповідних заходів щодо оформлення необхідних документів частиною власників тимчасових споруд.
– Та частина підприємців, які експлуатують подібні об’єкти, не сплачують кошти до міського бюджету. Непоодинокими є порушення законодавства з реалізації алкоголю та тютюнових виробів тощо. Тому я звернувся до прокуратури міста Черкаси з проханням здійснити перевірку діяльності цієї категорії підприємців, всі необхідні документи ми надаємо, – повідомив Віктор Білоусов, звертаючись до присутнього на «планірці» в.о. прокурора міста – першого заступника прокурора м. Черкаси Сергія Іванова.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x