У Каневі добудовують поліклініку центральної лікарні

У Каневі добудовують поліклініку центральної лікарні

Будівництво поліклініки розпочалось наприкінці 2011 року. Лише на початку 2014-го відновили фінансування й обіцяють завершити будівництво найближчим часом.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Департаменту охорони здоров’я Черкаської ОДА.

Наприкінці 2011 року було демонтовано стару будівлю та закладено основу під нову. Практично всі роботи з будівництва були виконані протягом 2012 року й готовність об’єкта становила 95%. Завершити та здати його повністю заважала затримка фінансування, яке відновилось вже на початку 2014 року. Тож днями було розпочато завершальний етап робіт, у ході якого залишилось виконати частково зовнішнє та внутрішнє опорядження, покласти лінолеум у кількох коридорах, здійснити благоустрій частини території за будівлею, зокрема проведення робіт з асфальтування навесні. Крім того, головний лікар Віра Шапошник відзначила, що також планують облаштувати й додатковий майданчик для паркування авто.

Стосовно ж решти робіт, які вже розпочато, за словами підрядників, їх буде завершено вже наприкінці січня-початку лютого.

Загалом, на першому поверсі будівлі буде розміщено Центр первинної медико-санітарної допомоги, на другому – поліклінічне відділення, на третьому – денний стаціонар. Днями вже розпочинається монтування меблів.
Оглядаючи будівлю, директор Департаменту капітального будівництва облдержадміністрації Олег Різник та голова райдержадміністрації Олександр Павлов висловили переконання, що новозбудована поліклініка, перш за все, буде зручною для пацієнтів та медичного персоналу, а також сприятиме покращенню здоров’я жителів Канівщини та високому рівню надання медичних послуг.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x