Вихованцям Смілянської школи-інтернату подарували книжки і солодощі

Вихованцям Смілянської школи-інтернату подарували книжки і солодощі

Черкаський обласний благодійний фонд соціально-трудової реабілітації інвалідів «Доброта», міська організація соціального захисту і реабілітації інвалідів «Доброта-ХХІ», обласний фонд «Милосердя і здоров’я» в рамках акції «Життя там де книги» з нагоди Міжнародного дня інвалідів і щорічного Національного дня благодійників подарували дітям-інвалідам невеличку бібліотеку, в яку війшло понад півсотні видань класичної дитячої прози і поезії. Про це «Нова Доба» дізналася від власного кореспондента.

– У нас виховується 183 дитини: дошкільного, шкільного і юнацького віку, – говорить заступник директора Смілянської школи-інтернату Сергій Шевчук. – Ця література стане досить вагомим внеском у нашу бібліотеку. Література завжди була необхідною для повноцінного розвитку дітей. Тут є і казки, і художня література, яка підійде і по навчальній програмі і для позакласного читання дітей різного віку. Ми дуже вдячні, що є такі організації, які знають нас, турбуються, вболівають і належним чином вносять свою частку.

Вихованцям Смілянської школи-інтернату подарували книжки і солодощі

Самі благодійники свої подарунки чимось особливим не вважають і переконані, що так повинні чинити всі, хто має бодай щонайменшу можливість допомогти людям з особливими потребами.

– Наша організація допомагає багатьом інвалідам по Черкаській області. – говорить голова правління міська організація соціального захисту і реабілітації інвалідів «Доброта-ХХІ» Петро Шуст. – Я й сам інвалід з дитинства і добре знаю, що таке інвалідність і як з цим жити. Особливо ж важко нині доводиться дітям. Тому ми вирішили знайти можливість і підтримати єдиний дитячий заклад в області, що опікується дітьми-інвалідами. Зібрали книжки, які допоможуть в загальному розвитку вихованців закладу. А потім подумали, що хтось читатиме, хтось ні, а подарунок повинні отримати всі діти. Ми звернулися з проханням допомогти до кондитерської фабрики «Світ ласощів» і вони погодилися подарувати дітям 126 вафельно-шоколадних тортів «Домашнє свято» та 6 кілограм печива. Сподіваємося, цей невеличкий подарунок зможе бодай трішки поліпшити життя вихованців школи-інтернату.

Вихованцям Смілянської школи-інтернату подарували книжки і солодощі

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x