Європейські експерти назвали найкращий український банк 2013 року

Європейські експерти назвали найкращий український банк 2013 року

На думку європейських фінансових експертів, кращим українським банком в 2013 році став ПриватБанк, який увійшов в ТОП кращих банків світу у рейтингу \”Банк року-2013\” авторитетного британського журналу The Banker. Як повідомляє The Banker у своєму грудневому випуску, таке рішення було прийнято експертним комітетом Bank of the Year Awards 2013 за підсумками аналізу роботи банку за останній рік. Про це «Новій Добі» повідомили в пресс-службі «ПриватБанку».

Як зазначає The Banker, те, що ПриватБанк вже п\’ятий рік поспіль визнаний банком року, підтверджує успішність стратегії розвитку на ринку і технологічних інновацій. У 2013 році The Banker виділив перехід ПриватБанку на цілодобове обслуговування корпоративних клієнтів і впровадження в національному масштабі системи безпроцентної розстрочки для населення.

– Наші клієнти вправі розраховувати на високу якість обслуговування в банку на справедливих умовах. Ми прагнемо максимально швидко реагувати на будь-які запити і скарги від наших клієнтів, і цей напрямок є стратегічним для банку, – цитує The Banker Голову Правління ПриватБанку Олександра Дубілета.

The Banker також зазначає, що орієнтація на сучасні технології дозволила банку за останній рік подвоїти кількість операцій, що проводяться клієнтами через системи Інтернет-банку, і стати лідером в регіоні за популярністю платіжних сервісів для смартфонів.

Експерти провідного журналу фінансової індустрії The Banker (входить у групу The Financial Times) щорічно визначають банк року серед фінансово-кредитних організацій 150 країн світу. У цьому році на престижну нагороду претендувало понад 530 банків світу. Всі банки оцінювалися за групою критеріїв, серед яких були як якісні (прибутковість, якість активів і фінансова стійкість), так і кількісні (великі залучення капіталу; угоди M&A; впровадження нових технологій, продуктів і бізнес-напрямків).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x