Черкащанам радять писати листи депутатам

Черкащанам радять писати листи депутатам

Стурбовані подіями, що відбуваються в Україні черкащани усе частіше звертаються до Черкаської обласної організації Комітету виборців України. Усі вони прагнуть висловити свою позицію і звернутись до свого депутата. Для зручності фахівці КВУ створили шаблон такого листа-звернення до народних депутатів України. Про це [url=https://novadoba.com.ua/admin.php?mod=editnews&action=list]«Новій Добі» [/url] повідомили в черкаській обласній організації КВУ.

В ЧОО КВУ повідомили що на створення шаблону їх надихнула ідея ідея, подана у Фейсбуці учасником спільноти «Черкащина: захистимо вибір!».

Якщо ви стурбовані політичним станом в Україні, кризою довіри до влади в Україні та фактичним знищенням парламентаризму, яке мало місце 16 січня 2014 року після ухвалення Верховною Радою України пакету законопроектів(№№3000, 3879, 3587), які суттєво звужують права і свободи громадян та суперечать Конституції України, звернітся до народного депутата Верховної Ради України, обраного в Черкаській області, інформує видання «Твій місцевий депутат».

Адреса для звернення:
Приймальня Верховної Ради України тел. 255-42-46. postmaster@rada.kiev.ua. adamovich@rada.gov.ua. 01008, м. Київ, вул. Грушевського, 5

Черкащанам радять писати листи депутатам

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x