Черкаський майдан формує загони народної самооборони

Черкаський майдан формує загони народної самооборони

Створити альтернативну міліцію черкащани вирішили сьогодні під час мітингу коло ОДА. З такою ініціативою виступив новообраний народний депутат Леонід Даценко. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Загони народної самооборони патрулюватимуть вулиці міста. У лави волонтерів наразі записуються десятки чоловіків міцної статури. Крім них вулиці міста постійно патрулюватимуть автомайданівці, близько сотні машин.

– Тітушки намагаються провокувати євромайдан, – впевнений один із активістів. – Ми впевнені, що вибух у міліції це справа їхніх рук. Ми формуємо загони народної самооборони саме для того аби подібних інциндентів в Черкасах більше не відбувалось.

Та найактивніше на мітинзі обговорювали суд над активістами штурму ОДА. Опозиційні лідери запевняють, що учора ввечері затриманих мітингувальників, розвезли по різних районах області. Й, хоча, правоохоронці запевняють, що хлопців судитимуть за місцем прописки, ці заяви не відповідають дійсності.
Наразі судові засідання тривають в Золотоніському міськрайонному суді. Судять 6 затриманих, з них двоє неповнолітніх. Також розпочався суд у Смілі та Городищі. Інформації щодо деталей суду не надають.

Наймасштабніше ж судове засідання відбудеться о 15 годині в Соснівському суді м. Черкас.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x