Губернатор провідав постраждалих під час штурму ОДА

Губернатор провідав постраждалих під час штурму ОДА

Голова Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Тулуб сьогодні з робочим візитом відвідав Черкаську Третю міську лікарню швидкої медичної допомоги та провідав двох постраждалих під час спроби захоплення протестувальниками будівлі ОДА – 27-річну Ольгу Галушко та заступника начальника Соснівського райвідділу міліції Віталія Кравченка. Про це“Новій Добі” повідомила прес-служба облдержадміністрації.

– Я бачу сьогодні на лікарняних ліжка дві молоді людини. Обоє постраждали внаслідок подій 23 січня, – сказав він. – Одна з них – Ольга Галушко – з тяжкою травмою голови й перебуває зараз у комі. Це молода й активна дівчина, аспірантка й екскурсовод, яка має певні цілі у своєму житті, погляди і власну точку зору. Своїм перебуванням під час пікету намагалася відстояти громадянську позицію. Другий – працівник міліції Віталій Кравченко – того вечора охороняв громадський порядок, виконуючи свої службові обов’язки. Постраждали обидві сторони. На мою думку, вихід з цього один – сідати за стіл переговорів і домовлятися. Хотілося б вірити, що вже найближчими днями все завершиться. Тому що найбільша втрата – це втрата життя чи здоров’я людини.

Під час відвідування хворої очільник області поспілкувався з її мамою. Сергій Тулуб запевнив, що лікування Ольги знаходиться під його особистим контролем.
– Я поспілкувався з лікарями і щиро радий тому, що є надія на одужання вашої доньки, – сказав він. – Я більш ніж впевнений, медики зроблять все від них залежне для того, щоб поставити Ольгу на ноги, але зараз ми можемо сподіватися тільки на Бога. Будемо молитися, аби ця молода людина якнайшвидше одужала.

Нагадаємо: 23 січні під час штурму ОДА молода дівчина отримала травму черепа: невідома особа кинула по ній вазоном із 4-го поверху будівлі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x