Під \”зачистку\” \”беркуту\” потрапила журналістка

Під \”зачистку\” \”беркуту\” потрапила журналістка

Міліція продовжує \”зачистку\” території центру Черкас від імовірних злочинців. Нині під пильну увагу силовиків потрапила фотожурналістка сайту \”Про все\” Маріанна Немченко. Один із бійців спецпідрозділу “Беркут” сьогодні увечері в центрі міста схопив камеру фотокора, коли вона знімала операцію із затримання групи молодих людей і змусив її знищити всі фото та відео під загрозою знищення апаратури. Про це повідомляє сайт \”Про все\”.

– Він побіг із моєю камерою до автобусу, а потім передумав, – говорить журналістка. – Повернувся і змусив видалити все відео зачистки. Пояснив, що я не мала права це знімати. Я від страху так нервувалась, що забула, як видаляти фото.

За словами Маріанни, зачистку центру пояснювали тим, що нібито у котрусь із кав’ярень у центрі кинули гранату. За її словами, біля Драмтеатру лунали постріли, що налякали жінок і дітей, які там знаходились у той момент.

– Стріляли у 10 метрах від мене… – пригадує вона.

Також журналістка говорить, що “беркутівець” видався їй не місцевим.
На жаль, жодної фотографії чи відео не збереглося, оскільки Маріанна на вимогу “беркутівця” видалила увесь відзнятий матеріал.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x