Активісти пікетують Соснівський райвідділ міліції (ОПЕРАТИВНО)

Активісти пікетують Соснівський райвідділ міліції (ОПЕРАТИВНО)

Зараз черкаські активісти починають з’їжджатися до Соснівського райвідділу міліції (що по вулиці Пастерівській), щоб вимагати у правоохоронців припинити свавілля на вулицях міста. Про це інформує сайт \”Прочерк\”.

Як повідомляли раніше очевидці, сьогодні ввечері «беркутівці» почали ловити у центрі Черкас молодь, надягати наручники, бити та відвозити кудись в автозаках. Зокрема, очевидцем таких подій став народний депутат Леонід Даценко.

Як повідомили активісти «Свободи», їм стало відомо, що усіх затриманих звозять до Соснівського райвідділу.

– Щойно бачили, як «беркутівці» з тітушками били черкащан біля «Головпоштампту». У Черкасах розпочалися неймовірно жорстокі репресії. Тож, на захист черкащан просимо просто зараз під’їхати до Соснівського райвідділу міліції, – повідомляють черкаські активісти.

Зараз декілька десятків черкащан приїхали до Соснівського райвідділу міліції вимагати якихось пояснень безчинствам, що творить «Беркут» у місті.
Як повідомив активіст Ярослав Нищик, металеві ворота у двір райвідділку закриті, за воротами стоять «беркутівці». До активістів ніхто не виходить, щоб поговорити. Серед тих черкащан, що приїхали до райвідділку є також активіст Руслан Зоря, журналісти тощо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x