Черкаська прокуратура закрила справу Максима Булатецького

Черкаська прокуратура закрила справу Максима Булатецького

На виконання Закону України від 16 січня 2014 року «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань» прокуратура області направила до суду клопотання про звільнення від кримінальної відповідальності депутата Черкаської міської ради Булатецького М.М. та місцевого жителя Приходька Я.О. Про це «Новій Добі» повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Нагадаємо, 11 грудня у Черкасах біля будівлі Черкаської мерії депутати міськради та активісти Євромайдану після сутички з міліцією повісили на флагшток прапор Євросоюзу. У цьому їм перешкоджали кілька десятків бійців спецпідрозділу міліції «Грифон» та патрульно-постової служби. Через годину невідомі вкрали прапор ЄС з флагштоку на площі перед Черкаською міськрадою.

Максим Булатецький, син кандидата у народні депутати від опозиції по в/о №194 на довиборах 15 грудня Миколи Булатецького, відкриту справу пояснював політичним тиском на нього та на його родину.

Досудовим розслідуванням встановлено, що під час проведення мітингу на площі біля Черкаської міської ради вони застосували фізичну силу до працівників правоохоронних органів під час виконання ними службових обов’язків.
Додатково: дія вказаного Закону розповсюджується на злочини вчиненні при проведенні масових акцій в період з 21 листопада по 26 грудня минулого року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x