Травматолог: «Бережіть молодь від революцій»

Травматолог: «Бережіть молодь від революцій»

Лікар-травматолог з багаторічним досвідом роботи у лікарнях міста Микола Гуріненко на засіданні Народної ради Черкас звернувся до батьків і активістів з проханням не дозволяти молоді брати участь у масових заворушеннях та бійках, оскільки це може мати непоправні наслідки для їхнього здоров’я і подальшого життя.

– Потрібно звернутись через засоби масової інформації з проханням до молоді – уникати участі у масових заворушеннях та бійках. Адже травми, отримані у таких силових сутичках, лишаються на все життя. Чимало молоді отримують каліцтва, травми голови, внутрішніх органів, які мають доволі тяжкі наслідки для їх здоров’я, стаючи на заваді повноцінного життя, – говорить лікар. – Переконаний, що студентській та учнівській молоді – не місце на майданах і різноманітних протестних акціях. Адже вони у першу чергу стають жертвами вуличного натовпу та колотнечі.

Травматолог звернувся до батьків, щоб вони у цей непростий для нашої держави час запобігли травмуванню своїх дітей у ході силових сутичок, у які можуть бути втягненими мимоволі.

– Зокрема, більше уваги приділяйте своїм синам та донькам, убережіть їх від вечірніх та нічних прогулянок містом. Адже їхні необачні вчинки, спровоковані цікавістю, діями натовпу, компанії чи молодечим запалом, можуть коштувати їм в подальшому каліцтвами і навіть смертельними наслідками, – наголосив Микола Гуріненко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x