«Уманська перлинка» – володар диплома І ступеня Всеукраїнського фестивалю

«Уманська перлинка» – володар диплома І ступеня Всеукраїнського фестивалю

Уже вдруге у місті Запоріжжя проходить Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Барвиста Хортиця». На фестиваль з\’їхалися хореографічні колективи з різних областей і міст нашої країни. Демонстрували танцюристи свої таланти в кількох номінаціях і в різних вікових категоріях. «Нова Доба» про це дізналася в Уманській міській раді.
До складу журі ввійшли провідні хореографи й діячі культури. Головою журі був заслужений працівник культури України, відмінник освіти, викладач хореографічної студії ім. П.Вірського – Дольчук Володимир Вікторович.

У фестивалі взяли участь і хореографічний колектив Уманського НУС «Уманська перлинка», де гідно представили номери «Дружна сімейка», «Пустотливі кошенята» та «Веселі ляльки». Журі відмітили високий рівень підготовки колективу, артистичність, технічність та майстерність виконання.

На гала-концерті учасникам конкурсу та лауреатам вручили дипломи та кубки. Хореографічна студія «Уманська перлинка» отримали диплом першого ступеня, а також подяку від верховного отамана козацтва «Всеукраїнської Запорізької громади «Братство Козаків» генерала-полковника Волкова С.В. У відповідь на гостинність і щирий прийом «Уманська перлинка» на чолі з керівником Наталією Іванівною Шаповаленко висловили вдячність директору фестивалю, голові Запорізького обласного осередку Національної хореографічної спілки України, заслуженому працівнику культури України Ганні Миколаївні Кірейко-Ішмаметовій і подарували запашний коровай з найкращих сортів пшениці Уманського національного університету садівництва.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x