Сьогодні «Черкаські Мавпи» знову зіграють з «Одесою»

Сьогодні «Черкаські Мавпи» знову зіграють з «Одесою»

Ще до початку матчу «Черкаських Мавп» та «Одеси» спортсмени і вболівальники вже охрестили його «принциповим». Це тому, що у цьому сезоні суперники уже зустрічалися тричі. За останні два місяці це четверта очна зустріч. Окрім матчу Суперліги, клуби виступали в одній групі Кубка України. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі баскетбольного клубу.

До слова, обидві команди днями припинили боротьбу у другому за значенням українському турнірі. І «Одеса» і «Мавпи» зупинилися за крок до фіналу чотирьох. Одесити, за словами їх наставника Олега Юшкіна, провели найгіршу гру сезону і поступилися у другому чвертьфінальному матчі «Дніпру-Азоту» – 65:83. Натомість, черкасці у другому матчі проти «Донецька» видали найемоційнішу гру сезону, проте різниці у цій грі (106:102) виявилося замало для успіху в очній дуелі. На думку наставника «Мавп» Максима Міхельсона, у сьогоднішній грі він дещо остерігається емоційного спустошення своїх підопічних.

– Зараз так склалася турнірна ситуація, що у нас немає неважливих матчів, адже ми поки що поза зоною плей-офф. Якщо ж хочемо туди потрапити, то навіть не маємо дивитися на ранги та назви команд. Зараз важлива лише наша гра та її зміст. Важливо також буде, наскільки ми встигли відновитися від важкого, у моральному сенсі, донецького матчу. Ми виграли гру, але програли вихід у фінал Кубка. Всі згадують цей матч, ми показали неймовірне бажання і зупинилися за крок до фіналу, – Максим Міхельсон, головний тренер БК «Черкаські Мавпи».
Щодо «Одеси», то цей суперник дуже непростий, у цьому сезоні гравці клубу демонструють хороший баскетбол.

Обом командам є що доводити на черкаському майданчику. Одесити горять бажанням спростувати думки про можливий спад командної форми після блискучого старту сезону. «Мавпам» же потрібно чіплятися за шанс потрапити до плей-офф. Наразі відстань до першої вісімки команд турнірної таблиці складає лише 2 перемоги. Однак кожна наступна поразка може ставити під питання амбітні плани помаранчево-чорних. Як черкасці викладаються, коли потрапляють у патову ситуацію, можна було пересвідчитись минулої суботи у Донецьку.
До важливої стадії змагань команда підходить у піднесеному настрої.

– Зараз у нас прекрасний мікроклімат. Навіть після поразки ми підбадьорюємо один одного. Вважаю, що це може допомогти команді наприкінці сезону. Завтра на нас чекає важкий матч. Впевнений, що ця гра буде дуже цікавою для вболівальників. Прогнозувати розподіл сил не візьмусь, зараз це невдячна справа. Подивіться лише на останній програш «Одеси», ніхто не думав, що так станеться: «Азот» влучив свої кидки, «Одеса» – ні, от і результат. У одеситів відзначу їхнього лідера – Лава, який вже кілька сезонів грає на високому рівні. Я пам’ятаю, ще часи, коли я виступав за «Одесу», тоді цей гравець, як і зараз, мав дуже важливе значення, – Андрій Кальніченко, форвард БК «Черкаські Мавпи».

Варто відзначити, що, окрім цікавого матчу, на глядачів чекатиме низка сюрпризів. Зокрема, свій подарунок забере переможець вікторини на знання історії клубу. Також ми визначимо найактивніших вболівальників. З-поміж сувенірної продукції найактивніші отримають фірмові пироги від партнера – ресторана «Государь».

Матч відбудеться в ПС «Будівельник» Пр-т Хіміків, 50/1. Он-лайн трансляція матчу на сайті «Черкаських Мавп» та Суперліги ТВ-трансляції: «Спорт-1» (прямий ефір), ТРК «ВІККА» (прямий ефір) + запис 31 січня о 21.35. Квитки: від 15 до 60 грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x