Монастирищенська «районка» відзначила 85-річчя

Монастирищенська «районка» відзначила 85-річчя

Відзначення ювілею газети «Зоря» співпало з проведенням в районі чергового засідання нещодавно утвореної Асоціації комунальних засобів масової інформації. Отож, відкриваючи зустріч, яка відбулась в будинку рад 16 червня, редактор газети «Зоря» Ігор Свиридівський запросив до ділової розмови засновників видання — їх представляли заступник голови районної ради Тарас Пачесюк, заступник голови райдержадміністрації Руслан Терещук, редакторів газет «Шполянські вісті» Анатолія Вікторука ( голова Асоціації), Христинівської «Трибуни хлібороба» Валентину Добринську, керівника ТОВ «Маньківські новини» Юрія Горобця, редактора газети «Жашківщина» Сергія Радзівіла, журналістів «Черкаського краю» Василя Марченка та Ірину Сосновську.

Про це «Нова Доба» дізналася в Монастирищенській РДА.

Оскільки зустріч була в день ювілею газети, Тарас Пачесюк щиро привітав колектив видання, ветеранів журналістики району з такою пам’ятною подією і вручив трудовому колективу Грамоту райдержадміністрації та районної ради — за фахове, самовіддане служіння журналістській справі, своєчасне висвітлення суспільно-політичних подій району. Щирі слова вітань і побажань висловив заступник голови РДА Руслан Терещук.

Вітаючи журналістів «Зорі», ветеранів преси секретар міської ради Тетяна Остапенко від імені міського голови Олександра Тищенка, колективу міськради, багатьох шанувальників видання, зазначила, що за багато років праці склались добрі відносини, завжди в колективі газети люди знаходять розуміння і виважені, професійні і оперативні рішення, тут формується громадсько-патріотична думка, яка доноситься до широкого загалу. Вона вручила Грамоту міськради колективу видання за багаторічну, сумлінну, творчу працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток інформаційної сфери, всебічне висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування та з нагоди 85-річчя з дня виходу першого номера «Зорі».

Багатьох ветеранів праці згадав у своєму вітальному слові Василь Марченко, котрий незабаром відзначатиме 50-річчя журналістської праці. Снаги, сили духу, витримки, плідної співпраці із засновниками і читацьким активом газеті бажали Анатолій Вікторук, Юрій Горобець, Сергій Радзівіл, Валентина Добринська: нехай і надалі серця ваші будуть щирими, перо — гострим та влучним, думки — легкими і світлими, а шанувальники — вдячними. Всі вони вручили пам’ятні дарунки, побажали творчої праці заради розвитку і процвітання району.

На засіданні Асоціації редакторів йшлося, зокрема, про вирішення фінансових питань в редакціях, питань передплати, висвітлення на сторінках газет проблем сьогодення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x