Новий супермаркет – нові робочі місця для кам’янчан

Новий супермаркет – нові робочі місця для кам’янчан

В кінці лютого у місті Кам’янка планують відкрити новий продуктовий гіпермаркет «АТБ». Саме тому з проханням допомогти у підборі працівників до районного центру зайнятості звернувся роботодавець.
Міні-ярмарок вакансій був проведений на базі Кам’янського районного центру зайнятості. У заході взяли участь 150 осіб, які наразі є безробітними або шукають роботу.

Про це «Новій Добі» повідомили в обласному центрі зайнятості.

Представник фірмової торгівлі ТОВ «АТБ-маркет» Валентина Гаркуша розповіла, що мережа маркетів «АТБ» активно і стрімко розвивається, лише за останній час відкрито в різних районах області п’ять фірмових магазинів. У перспективі планується розширення торгових мереж у місті та районах області. ТОВ «АТБ-маркет» розпочав свою діяльність на початку 90-х років, зараз чисельність працівників по всій Україні – близько 40000 осіб. У Черкаській області налічується майже 20 магазинів.

Валентина Гаркуша переконливо представила позитивні сторони запропонованої роботи, розповіла про гідні умови праці та розмір заробітної плати, вимоги до претендентів на роботу, перелік фірмових магазинів роздрібної торгівлі, у які потрібні працівники, дала кваліфіковані відповіді на запитання.

Також присутні дізнались про переваги роботи на даному підприємстві, в тому числі, про додатковий соціальний пакет працівника, оплату більшої частини вартості поїздки на відпочинок дітей працюючих в піонерський табір за рахунок підприємства (70%) та на бази відпочинку для самих працівників.

По закінченню заходу відбулася співбесіда з претендентами, яких зацікавила запропонована робота. Переважна більшість запрошених заповнили анкети для подальшої більш детальної співбесіди на підприємстві.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x